Wednesday, June 15, 2011

Zahin Nak Adik Tak?


Last week asyik rasa nak makan je. Lepastu ada satu hari tu banyak buang angin :P Pastu ada satu hari tu gatal-gatal tapak kaki. Semua tu dialami masa pregnant kan Zahin. Period pulak tak kunjung tiba. Zahin pun ada kelihatan isap ibu jari kaki. Haih. Dah mula redha dah masa tu. Zahin baru 8 bulan. Redha jelah kalau-kalau tetibe Zahin dapat adik tahun depan. Mesti ada hikmah di sebalik yang terjadi. Nama anak dah pikir dah. Fuh memang redha sangat dah tu.

Tapi nasib lah period datang juga akhirnya hihi. Syukur lah jugak. Sebab kalau boleh Ummi nak fokus kat Zahin dulu :)