Tuesday, May 24, 2011

Zahin Baca (Makan) Buku


Amboi anak teruna sorang ni. Tengah baca buku ke tengah posing ni? Hehe.

Zahin suka baca buku tapi at the same time suka jugak makan buku. Adakah ini normal untuk baby seusia Zahin? Dah baca buku, lepastu geram kat buku. Gigit-gigit buku. Nyam nyam! Sebab tu lah Ummi beli cloth books untuk Zahin. Nak makan? Haa makan laa. Tak kesah punnn :P Tapi make sure lap dulu dengan baby wipes before kasi kat dia kan. Hehe. Kalau tak, jenuh nak menjerit. "Noooo! Nooo!" Adeh. Mesti Zahin dah bosan dengar perkataan tu kan. Huuu T_T


Cloth book for babies by Priddy Books. Dapatkan 1 set (4 books) hari ini. RM26 sahaja untuk semua ni~ Wee~ (Tak termasuk postage). Jemput ke blogshop saya atau facebook page untuk details :)