Thursday, February 24, 2011

Video Lil Zahin Gumbira



Masa ni lepas majlis kat Bangi haritu. Masa majlis, memang cuaca panas. Lepastu ramai pulak duk pegang-pegang dia. Lepas sorang, sorang. Almaklumlah majlis dia kan. Hehe.

Rata-rata cakap badan lil' Zahin pejal/solid dan kaki dia kuat. Bila ditanya campur FM ke tak dan dah start makan ke? Semestinya lah jawapannya tidak :) Rasa puas hati dapat breastfeed hihi :D Eh terpesong cakap pasal BF plak :P

Mood lil' Zahin dalam video ni elok sebab dah masuk bilik dan bukak aircond. Lepastu nak mandi kasi dia selesa nak tido dah rehat.

One of my favourite videos yang dipasang if nak pump :D