Thursday, February 17, 2011

Change of Plans

Salam semua. Sekarang saya dah kat Besut. Malam tadi bertolak dari Kerteh jam 11pm dan sampai di Besut jam 1:45am. Bertolak lambat sebab Encik Gajah balik rumah jam 9:45pm. Sian dia penat. Lepastu nak drive lagi.

Patutnya balik Besut lepas pergi KMC macam yang saya cerita kat entry lepas kan. Tapi tiba-tiba semalam bos Encik Gajah suruh dia pergi team building kat Kuala Terengganu yang berlangsung harini sampai Sabtu ni. So last minute kena tukar plan. Dia hantar saya dan lil' Zahin ke Besut semalam. Pagi ni dia dah bertolak pergi KT untuk team building tu.

Pasal nak check tiroid tu pulak, nampaknya kena pergi klinik biasa lagi untuk dapat reference letter, sebab kali ni nak pergi KTS jelah kot yang paling dekat. Lega sikit rasanya kalau pergi KTS sebab lil' Zahin parents saya boleh jagakan if anything. Takpun tak pergi kot, depends doktor tu cakap apa pulak. Petang ni baru nak pergi klinik. Nanti saya update k!

Thanks sangat-sangat pada semua yang komen kat entry lepas. Yang mendoakan, memberi semangat, dan berkongsi pengalaman. Rasa lega sikit. Tak kurang juga sahabat yang sms. Terima kasih ya! Untung ada kawan-kawan macam korang semua :)

Pasal lil' Zahin pulak, suara dia masih serak. Kepala kadang panas sikit, kadang tak. Tapi bintik-bintik kat badan dia dah takde dan dia tetap aktif macam biasa. Alhamdulillah. Agaknya memang betul allergic kot. Saya tak pulak sapu ubat sapu yang doktor kasi tu. Sebab ubat selesema tu cover sekali ngan allergic kan.

Harap lil' Zahin cepat-cepat sembuh, Ummi pulak takde pape, dan Abi tabah menghadapi kebizian. Ameen.