Wednesday, January 26, 2011

Zahin Menang Tempat Pertama

Alhamdulillah. Lil' Zahin menang tempat pertama dalam Happy Baby Contest by Ina Hashim :D Tak sangka boleh menang! Sebab top 5 semua ceria-ceria dan gambar lagi clear dan cantik.

Bila Kak Ina bagitau kat shoutbox "Nad...u r one of the winners", saya budget dapat nombor 3 dah (paling last antara yang menang). Agaknya rezeki lil' Zahin sempena berusia 4 bulan harini lah kot :D

Ni kali kedua menang contest yang dianjurkan oleh kawan blogger. First time menang ialah dalam contest yang dianjurkan oleh Radiusite, dapat tempat kedua :D Tu pun dah lama dah, masa nak dekat nak kawen hehe :D


The happy baby - gambar kemenangan lil' Zahin :D


Keputusan penuh kat sini.

Saya bakal menerima 1 keping cloth diaper Coolababy sebagai hadiah :D Dah lama mengidam nak pakaikan lil' Zahin cloth diaper tapi tak tercapai sampai sekarang. Mungkin inilah permulaannya :)