Sunday, January 23, 2011

Nursing in Public

Akhirnya saya dah ada nursing cover! Saya beli dari Chomel Nursing Cover.




Bf kat McD. Ummi pun nak isi perut jugak, bukan Zahin je :P

Ukuran nursing cover ni ialah 31 inci x 26 inci.

Nursing cover ni tak ada boning macam nursing cover Kak Niah ni tapi kat peek-a-boo window tu nursing cover ni ada something yang keras juga tapi masih boleh dilipat :)

Ada adjustable strap untuk supaya senang nak adjust mengikut kemahuan :D

Boleh jugak jadikan selimut baby :)