Saturday, January 29, 2011

Kena Pergi Yun Nam Hair Care

Rambut lil' Zahin used to be agak banyak..


22 hours after birth


Tapi sekarang dah jadi macam ni..


Selepas 120 hari


Lil' Zahin tak pernah kena cukur kepala lagi. Majlis Aqiqah dan Cukur Jambul tu pun potong rambut dia sikit-sikit je.

Meh Zahin Ummi hantar pergi Yun Nam Hair Care nak tak? Hehehe :P

Sekarang rambut dia bukan kat atas kepala je. Ada kat dalam bath tub dia, tempat tidur dia, tempat golek-golek dia, kat dalam rocker, kat topi dia..pendek kata di mana-mana sahaja kepala dia pernah berada. Haha.

Kat mulut dia pun ada sebab tangan dia selalu gak lalu kat kepala dia, then rambut lekat kat situ dan akan sampai di mulut dia sebab dia kan suka hisap jari. Isk3

Takpelah Zahin, next week cukur botak terus ye! Baru macho. Hehe :D