Tuesday, January 25, 2011

Air Dragon Ball


Ummi: Jom Zahin gi minum air Dragon Ball!
Zahin: Uuu bunyi macam best *drool*


Yeay yeay Zahin nak gi minum air Dragon Ball~


Air Dragon Ball Fruit


Ala, Ummi tak kasi Zahin minum pon..
Zahin boleh tengok je, tak boleh minum *sad*


Kedai air dragon ball fruit ni dekat dengan UiTM Dungun. Nama kedai tu Lie's Corner. Sedap! Rasa dia macam eskrem :D

Teringat masa gi makan kat kedai tu time pregnant. Ada sekumpulan lelaki muda duduk di satu meja dan cakap di antara diorang pasal 'Dragon Ball' lepastu macam tunjuk kat perut saya. Geramnya dalam hati tapi takpelah saya bangga je berperut buncet! :)