Friday, December 17, 2010

Zahin's First Night Out

Malam semalam lil Zahin pergi jalan-jalan kat Mesra Mall :D First time pergi sana walaupun dekat je dengan rumah hihi. That was our first time bawak lil Zahin keluar malam. Parents & adik-adik Encik Gajah pun ada sama.

Tempat pertama yang dituju ialah food court! Sebab nak dinner :D Saya makan roti canai dan milo suam jer. Mak dan adik bongsu Encik Gajah makan ABC. Terliur tapi tak boleh makan lagi! Padahal saya la yang suggest ABC kat Mesra Mall tu kat diorang sebab memang feveret saya tu masa pregnant dulu :D Memang sedap ABC kat situ :) Yang lain-lain tu makan tosei, nasi ayam, dan nasi seafood belacan.

Masa semua orang tengah makan, lil Zahin senyap jer dan kurang ceria sebab ngantuk! Alhamdulillah dia tak meragam. Zahin tak menyusu pun sepanjang kat Mesra Mall tu sebab on the way ke Mesra Mall tu dia dah minum susu siap-siap :) Good boy!


Ummi & lil Zahin


Abi & lil Zahin


Busu Ti, lil Zahin, Ummi

Lepas tu kami jalan-jalan dan beli barang sikit. Lil Zahin, Abi dia yang dukung sampai tertidur :D


Pipi penyek

Bila dah sampai rumah baru lah dia terjaga. Pukul 12 baru tidur :)


Ummi: Sonok tak jalan-jalan tadi?
Zahin: Kita ada jalan-jalan ek tadi, Ummi?