Tuesday, December 07, 2010

Aksi Selepas Mandi



Video ini dirakam sewaktu lil Zahin berusia 66 hari. Anak teruna saya ni memang suka mandi. Kalau mandi je mesti happy :D

Kadang-kadang lil Zahin akan pee or even poo poo lepas keluar dari tub. Kebetulan hari tu Ummi saya yang mandikan lil Zahin. Tu yang adik bongsu saya duk kacau lil Zahin cakap 'Kencing atas Tok Mi' berulang-ulang tu.

Memang payah nak tengok lil Zahin tak gerak tangan kaki dia. Paling tidak pun mesti salah satu gerak-gerak. Apatah lagi bila dia happy macam dalam video ni :D Towards the end tu dia duk tenung kamera sampai juling mata. Haha :P