Saturday, November 06, 2010

Nursing Wear Pertama Saya

Susah jugak nak cari nursing wear yang berkenan di hati dan murah. Tapi akhirnya jumpa jugak :D Ini 2 nursing wear pertama saya:




Saya beli kat www.littlewhiz.com. Kat situ juga ada nursing bra yang cantik, selesa, dan lebih murah dari online shop yang lain sebab sekarang tengah sale :) Cepat-cepat! Saya pun dah rembat :P

Sekarang tengah menunggu lagi 2 helai nursing wear. Hihi.




Yang ini pulak saya beli dari www.autumnz.com. Kat situ pulak dia kasi free shipping kalau belian above RM50 tapi applicable to Peninsular Malaysia only.

Nampaknya 4 helai nursing wear ni semua jenama Autumnz :P Kalau jumpa yang berkenan kat online shop lain, sure harga +-RM100. Haih. Korang beli nursing wear kat mana ek?

All pics credit to www.autumnz.com.