Saturday, September 25, 2010

Kaki Nak Pecah

Kaki Bengkak Tak Surut

Start balik kampung raya haritu, kaki dah bengkak yang jenis tak surut-surut even saya baring dan tinggikan kaki selama semalaman. Kalau surut pun sikit sangat. Sampai sekarang ni pun still sama lagi.

Jadi waktu beraya topik kaki bengkak saya ni adalah antara topik hangat. Hehe. Mesti orang tegur punya bila tengok kaki saya yang bengkak ni selain dari perut yang sangatlah 'bengkak' juga :P


Bukan kaki saya. Tapi lebih kurang la kebengkakannya. Cuma jari-jari kaki semua jadi rapat hoho. Credits

Sandal/selipar mestilah dah tak muat. Tapi terpaksa pakai la jugak sebab takkan nak beli selipar baru kot, lagi bape minggu je saya akan berkaki gemuk sebegini :P So sabar jelah~ Oh tapi bila saya pakai selipar Abah yang bersaiz 11 tu memang sangat selesa la walaupun terlebih panjang :P

Sekarang saya sudah redha dengan keadaan kaki yang sangatlah gemuk ini. Nak buat macam mana kan, dah di hujung pregnancy macam ni lah rupenye kaki ibu-ibu mengandung. Tunggu baby keluar surut lah dia :)

Kaki Macam Nak Pecah

Beberapa hari lepas, dengan kaki yang tersedia bengkak macam ni, saya termengadap komputer lama sikit. Lepastu bila jalan je, kaki rasa macam nak pecah! Serius! Masa tu cuak jugak lah. Terus bagitahu Ummi saya. Ummi suruh saya pergi tinggikan kaki je in which saya terus buat sebab cuak sangat hehe.

Tapi sempat lagi Ummi saya tu cakap yang kaki saya macam kaki kura-kura! Haha.

Kaki macam kaki Encik Kura-Kura! Credits