Sunday, August 01, 2010

Majlis Kenduri Doa Selamat Untuk Saya & Baby

Salam :)

Saya baru balik dari kampung di Besut~ Hari Sabtu (semalam) ada kenduri doa selamat & solat hajat untuk saya & baby. Sepupu saya yang tak lama lagi nak melahirkan juga pun tumpang sekali lah. Hehe.

Solat hajat tu jugak untuk adik-adik dan sepupu-sepupu saya yang nak exam UPSR/PMR/SPM tahun ni.

Semoga Allah permudahkan semuanya, amin..

Selamat menjamu mata dengan gambar-gambar ni ye :)




Solat hajat


Selepas bacaan Yaasin


Abah memberi ucapan




Air solat hajat




Untuk memudahkan bersalin, selalu lah amalkan bila2 dan di mana jua ayat ke-20 dari Surah Abasa yang bermaksud "Then He makes the Path easy for him"


Baby Amin - 7 bulan






Perut besaq :)
29 weeks 5 days