Wednesday, June 16, 2010

Nak Pergi Minum Air Gula

Salam. Morning :)

Harini saya bangun awal sebab saya kena pergi minum air gula kat klinik. Baby dah kejut saya awal-awal dah suruh saya bangun sembahyang Subuh lepas tu leh siap-siap gi klinik. Appointment kul 8, kena ada kat sana kul 7:50. Klinik 5 minit je dari rumah :D

Rajin sungguh baby saya ni. Dah lah tidur pun lambat malam semalam. Lagi saya nak tidur, lagi lah saya merasa kaki dan lutut dia. Ish ish ish. Tapi takpe saya suka :D Terima kasih baby :)

Oh semalam saya gi klinik untuk timbang berat. Saya naik 1 kg je for the past 2 weeks. Tapi kena minum air gula jugak :( Sebab nurse cakap total weight gain saya melebihi 6 kg iaitu 9 kg dah. Sedih sangat sebab saya jaga makan sangat sampai agak stress untuk 2 minggu lepas. Rasa kesian kat diri sendiri n baby pun ada jugak :(

Saya tak puas hati lah jugak sebenarnya sebab semalam tetiba diorang cakap saya kena naik 1 kg je sebulan. Masa saya 4 bulan saya naik 2 kg takde plak cakap pape. Grrr..

Tapi takpelah. Saya just fikir diorang concern sebab tu lah kena check if ada diabetes ke tak. Just fikir ni as a normal procedure je. Untuk diorang bantu saya jugak kan if ada pape.

Ok lah nak siap-siap. Ganbatte untuk diri sendiri!!