Tuesday, May 25, 2010

Baby Bump at 20 Weeks


20 minggu :)

Alhamdulillah, sudah 20 minggu rupanya usia kandungan. Perut pun dah obvious kebuncitannya. Lagi 20 minggu untuk dilalui, lepas tu insyaAllah dapat jumpa baby yang suka main kickboxing dalam perut sekarang nih. Sampai terbonjol-bonjol perutku hehe. Tapi kalau baby duk senyap je saya pulak yang risau. Kickboxing lah selalu ye baby! Ummi suke! Hehe.

Semalam masa scan, tak confirm lagi jantina. Next time kot~ Tapi sebelum gi scan tuh Encik Gajah yang excited duk tanya-tanya saya,

'Kali ni kalau scan dah boleh tahu baby perempuan ke lelaki, kan?', sambil muka sengih-sengih. Hehe.

Baguslah dia excited. Saya excited jugak tapi takmau excited sangat kang saya yang terlebih sedih kalau tak dapat tahu nanti. Macam kejadian sonogram machine rosak haritu. Sedey sangat~ Tapi tengok sekarang, saya rilek je walaupun belum dapat tahu jantina baby. Hehe. Asalkan baby sihat walafiat :)

Baby membesar dengan normal, Alhamdulillah. Cuma gambar scan tu hanya menunjukkan kepala baby je. Tak payah la saya letak sini kot. Nak letak gambar mak baby mata panda ada lah.


Malam semalam, baru balik dari klinik lepas scan baby :D