Wednesday, April 21, 2010

nadxoxo Ketika Kecil Part 4

Ini ialah sambungan siri nadxoxo Ketika Kecil. Dah lama tak sambung :P

Sila klik Part 1, Part 2, dan Part 3 jika mahu :D

Kali ni gambar saya dalam range umur 3-4 tahun. Main agak-agak je ni :D


Ada bau wangi tak? Tak wangi pun?
Penat tau lepas mandi rajin tempek bedak kat bawah leher lagi you. Haha.


Berdiri tegak!! Tutup mulut nanti lalat masuk!!


Aww bergaya dengan basikal baru, warna kuning lagi.
Yang penting kenalah maintain ayu, pakai baju kurung nak merempit!
Merempit dengan roda tambahan -_-"


Encik Gajah cakap "Ganaznya muka!!" bila tengok gambar ni.
Laa, ingatkan dia nak cakap kiut. Haha.


Hurm seronok pulak tengok gambar masa kecik-kecik ni especially masa pregnant ni. Wonder if my daughter will look like this nanti :D