Tuesday, April 06, 2010

Gambar Scan Baby: 8 Minggu 6 Hari

Walaupun tak berapa nampak, tapi nak tunjuk jugak gambar baby ni :P Masa ni 8 weeks 6 days, first time scan :D


8 weeks 6 days in my womb :)

Yang bulat besar tu keseluruhan kandungan, diisi dengan air ketuban. Yang bulat kecil tu barulah baby saya :D Kecik je kan? Baru 2 cm besar dia masa ni. Heartbeat pun saya nampak tak nampak je masa doktor tunjuk kat skrin. Encik Gajah je yang nampak.

Lebih kurang besar ni lah baby saya:

Picture credits: www.thebump.com

Next time saya tunjuk gambar scan masa minggu ke-12 pulak k! :D