Thursday, February 18, 2010

nadxoxo.blogspot.com is 2!

Sebenarnya dah belated. Boleh lak lupe birthday blog sendiri kan. Hehe.

31st Jan tahun ni menandakan sudah 2 tahun Puan nadxoxo ber-blog~



Dari mula bekerja, pastu bertunang, pastu berkahwin, pastu hanimun, pastu berenti kerja, pastu hanimun lagi, pastu mengandung. Dah macam-macam dah saya bebel kat blog ni :P

Layout blog dan gambar header juga telah bertukar beberapa kali :D

Saya harap agar saya dapat ber-blog lagi selepas ni agar dapat saya kongsikan pengalaman hidup saya especially ketika pregnant ni so that kawan-kawan yang membaca mendapat manfaat daripadanya :)

Sekian~