Tuesday, February 16, 2010

Baru Pulang dari Family Day

Wargh penat sungguh pergi family day belah Encik Gajah kat PD 13 - 15 Feb lepas. Tapi sungguh seronok!

Ada beberapa game yang saya participate seperti Kau Sambut Hatiku - sambut menyambut belon berisi air dengan pasangan (Encik Gajah), Bowling, dan Tarik Tali. Haha. Tarik tali tu! Sakit pinggang ok! Sampai sekarang tak hilang lagi. Haha padan muka saya :P

Tapi risau la jugak sebab takut jadi apa-apa kat baby. Alhamdulillah setakat ni takde bleeding or cramp kat perut.

Sekarang masih mahu berehat lagi jadi cerita di entry lepas akan disambung apabila hilang penat :P Almaklumla ibu mengandung penat sokmo. Sikit-sikit penat. Mengada-ngada sungguh kan. Haha. Mengada but true. Haha.