Friday, September 04, 2009

Tak Jadi

Sepatutnya hari ni (Jumaat) aku balik kampung untuk bereskan borang nikah & berbuka bersama keluarga di kampung (takde can nk berbuka sama-sama lagi) tapi tak jadi balik sebab pakcikku yang slalu jadi driver tu masih kat kampung.

Jadinya 17 Sept ni balik raya skali gus ngan balik setelkan borang nikah & finalize apa-apa yang patut kat butik pengantin & juga pegi amik baju nikah. Wah sempat kah? Harap-harap sempat..

Sekarang ni duk berdoa agar time majlis ku nanti tak hujan dan tak berlaku apa-apa yang tak diingini. Kad undangan sedang dalam proses pengedaran :D Kaye jap Pos Malaysia. Eceh.

Tengah pikir pasal hanimun juga. Kami tak tau nak gi mana since risau waktu tu kebarangkalian musim hujan ialah tinggi. Hujan sila datang pada bulan November sahaja, ya! :D

Ok itu saja update untuk kali ni :P Nk tido dah~

36 hari lagi. Fuh!