Saturday, July 04, 2009

Menjawab Soalan Gambar Zaman Bila?

Ramai telah cuba menjawab soalan pada post yang sebelum ni. Hehe.

Sbenanye gamba tu ialah pada tahun 2007 iaitu baru je lepas abes final exam pada final year dan final sem kami di UTP :) Kalau tak silap masa tu hujung bulan Mei.

Jadi utk meraikannya kami telah pergi makan-makan bersama beberapa kawan di area Kampung Gajah kalau tak silap aku la :P

Jadi masa tu kira kami sudah unoficially graduated :D

Kami konvo bulan Ogos tahun tu juga :)

Lain kan kitorg? Nak2 Encik Gajah, ye? Haha.

So jawapan-jawapan korang kebanyakannya betul iaitu masa zaman uni dulu. Jawapan Mooney iaitu 4 tahun lepas ialah agak jauh dari jawapan sebenar. Kalau tak silap 4 tahun lepas baru je kenal Encik Gajah :P

Dan jawapan Lyla plak - masa skolah - lagi lah jauh. Haha. Encik Gajah dah la skolah semua lelaki :P

OK sekian saja skema jawapan utk kali ini haha.