Friday, July 17, 2009

Kursus Pra-Perkahwinan

Hari ini dan esok Encik Gajah menghadiri Kursus Pra-Perkahwinan di Kerteh.

nadxoxo sudah hadiri kursus tersebut tahun lepas jadi tak perlu risau lagi. Hehe :D

Malam ni nadxoxo akan bertolak pulang ke kampung halaman di Besut. Drive Kenari Oren bersama pakcikku yang biasa menjadi driver ku :P

Dalam jam 10:15 malam ni akan bertolak ke Damansara untuk ambil pakcikku itu. Selepas tu baru lah bertolak ke kampung. Kali ni housemate ku ikut sama, tumpang balik ke kampungnya di Kota Bharu.

Sementara tu boleh lah main Sorority Life dulu di Facebook :P Kawan-kawan yang gila main game ni macam nadxoxo jugak sila add nadxoxo kat Facebook ye. Boleh ramaikan house members :D

Sekian laporan untuk kali ini. Berjumpa lagi di lain masa :)