Tuesday, June 23, 2009

Penggambaran Majalah Mangga

Sabtu lalu aku telah dijemput (cewah! haha) untuk menjadi fotografer untuk kawan aku, Aini. Dia ada buat Majlis Hari Jadi untuk anaknya, Alya di swimming pool Kelab Komuniti Cyberjaya.

Walaupun aku rasa macam jadi bidang terjun skit-skit haritu tapi ok la kot mana la tau nanti leh jadi part-time photog ke kan :D

Aku tiba kat sana kul 3:30 dan terus snap-snap gamba sampai la kat kul 5 haha. Ni kes syok sangat amik gamba dan jam tangan rosak pulak tu abes bateri haha jadi takde jam tangan :P

Memang panas dan penat, but I enjoyed myself then :)










Ni aje yang sempat di edit buat masa ni. Belum sempat nak meluangkan masa meng-edit sepenuhnya lagi. Bila free skit nanti leh sambung. Tapi takleh lama-lama nanti Aini berjanggut lak tunggu :P