Thursday, June 18, 2009

Cukup 2 Tahun

Hari ini ialah 18 Jun 2009 bermakna dah 2 tahun aku kerja dan 2 tahun jugalah aku kerja kat company sekarang ni ^^ Terima kasih kawan2 yg ku sayang dari company yg sama dengan aku ni kerna masih bersama-sama berjuang walaupun sudah ramai yg memulakan langkah baru di company lain..

*****************************

Siang tadi pergi tengok artwork kad kawen ^^ Alhamdullah semuanya telah berjalan lancar setakat ni. Dah order bunting juga di situ untuk kedua-dua belah pihak (me n Encik Gajah) :D

OK lah. Dah pukul 2 pagi. Pendek je entry ni kan. Senang korang nak bace :P

Nanti kene bangun awal kene pergi kerja. Ada makan-makan kat department hehe.

Selamat malam :)

14 comments:

  1. kak nad ade plan nak pindah company eh?
    nak cari pengalaman keje baru eh?

    hurm....

    kak nad, tak saba nak tgk kad kawen...hehehe...

    kepoh2 je saye ni kan??
    ekekekeke =p

    ReplyDelete
  2. suda mahu kawen ka..
    congrates..

    ReplyDelete
  3. makan2 memng sgt best.tidak menipu.hoho.eh?bunting kira cemana eh??saja mau survey

    ReplyDelete
  4. Entry pendek... bagus... hahaha... HAve a nice day!!!

    ReplyDelete
  5. 2 tahun? lama kan kak nad.
    bagus2.
    pekerja yg setia gitue.

    =)

    ReplyDelete
  6. jgn lupa send kad kawin..hehe

    ReplyDelete
  7. selamat bersuka ria kak nad sayang
    moga semua flow dengan baik ya!

    ReplyDelete
  8. wah kawennn..huhu besttt nya..=)

    ReplyDelete
  9. bestnya jamuann kat tmpat keja..
    xpela,
    tidur lambat pon leh makan jugak ape..
    =p



    jgn lupa tunjuk kat kita taw kad kawen kak nad nnti..
    looking fwd!
    =)

    ReplyDelete
  10. selamat ualng tahun pekerjaan~!! semoga lebey success!

    ReplyDelete
  11. wahh dh lama nad kat ctu yer..hehe

    ReplyDelete
  12. entry pendek katernyerrr.. ahaha

    ReplyDelete
  13. jgn lupa tunjukkan kad kawen nti..eheee

    ReplyDelete