Thursday, June 18, 2009

Cukup 2 Tahun

Hari ini ialah 18 Jun 2009 bermakna dah 2 tahun aku kerja dan 2 tahun jugalah aku kerja kat company sekarang ni ^^ Terima kasih kawan2 yg ku sayang dari company yg sama dengan aku ni kerna masih bersama-sama berjuang walaupun sudah ramai yg memulakan langkah baru di company lain..

*****************************

Siang tadi pergi tengok artwork kad kawen ^^ Alhamdullah semuanya telah berjalan lancar setakat ni. Dah order bunting juga di situ untuk kedua-dua belah pihak (me n Encik Gajah) :D

OK lah. Dah pukul 2 pagi. Pendek je entry ni kan. Senang korang nak bace :P

Nanti kene bangun awal kene pergi kerja. Ada makan-makan kat department hehe.

Selamat malam :)