Saturday, June 13, 2009

7-Eleven No More

1. Ummi dah kuar hospital pada Selasa lepas setelah 4 malam di wad. Alhamdulillah syukur. Terima kasih banyak-banyak kat semua yang mendoakan :')


Wajah hepi sebab leh kuar spital :P


Abah di tingkap. Tak boleh masuk sebab belum waktu melawat lagi


Aku pulak yang semangat makan makanan spital hohoho :P
Pasni susah nak jumpa dah. Haha


Kene ambik gamba wat kenang-kenangan walaupun pahit untuk dikenang

2. Namun begitu Ummi belum lagi sihat sepenuhnya. Demam aje dah kebah. Mata dia masih lagi pucat. Kat rumah tak dapat nak buat kerja sangat. Selalu baring je. Masih dalam proses nak recover balik. In 2 months time dia kene pergi jumpa doktor lagi.

3. Aku balik ke Kajang pada Rabu malam lepas, naik bas. Pagi Khamis jam 6:30 aku tiba di Hentian Kajang. Kul 10 gi keje..penat T_T

4. Kerja minggu ni 2 hari je. Khamis dan Jumaat je. Sonok! Haha. Tapi jerebu lah pulak kat Cyberjaya. Kalau kat kampung, bangun pagi-pagi disambut bunyi burung menyanyi-nyanyi. Laaaaaaaagi sonok! ^^

5. Sedang orang duk memperkatakan soal air, sejak semalam rumah aku takde air lah pulak. Sedey. Umah seblah ade pulak. Pelik. Sekarang masih dalam proses penyiasatan. *sembur perfume banyak2 hahaha*

6. Tadi siang pergi tempah kad kahwin bersama Encik Gajah :D Telah memilih design yang dua-dua setuju dan rasa ianya cantik juga smart ^^ Skarang Encik Gajah dah sampai Kerteh semula dah.



P/S: Entri ini ialah inspirasi dari gaya update Cik Akmar Anuar :P