Saturday, May 09, 2009

Nak tengok muka nadxoxo bengang?

Ku sudah di kampung!!! Hihi sungguh sronok~~ ^^ Time kasih kat kawan2 mendoakan keselamatan aku. Sayang korang~

Entri ini ialah tentang lawatan sambil belajar bersuka ria ke Zoo Negara pada 8 November 2008 yang lalu. Pegi dengan kawan-kawan ofis n sorg ex-schoolmate. Haha. Dah karat dah baru nak update gamba2 ni kat blog :P

Iyolah, den takut korang bosan jo den takdo update blog e. Tengok, den amat prihatin tentang korang :P (Amacam, ada can nak jadi org nogori x? keh keh keh..hantam saja la labu~)

Marilah kita saksikan..jeng jeng jeng..


Bergambar bersama bakal suami..


Takot tak? Takot tak?? Haha


Zirafah2 kat belakang berkata, "Nak makan pun tak senang la.." :P


nadxoxo, Iqa, Gee


Haish bulat sungguh haha ye, itulah nadxoxo :P


Bersih sunggoh side mirror kete aku haha :P


Comey kan? ^^


Aku tgh isi angin tayar pun ko nak snap gamba aku gak ke Iqa? Adehhh..


Aikkkk...takde gamba haiwan sangat pon..isk isk..jangan bersedih lagi, kata Anuar Zain. Haha.

Itu saje ye gamba2 yg sempat diupload stengah tahun yg lalu tp x publish2 gak akhirnya harini aku publish gak post ni. Haha. Kalo aku rajen aku upload lagi gamba kat Zoo k. Kalau rajen la ek :P

Gamba2 credits to Cik Iqa n Cik Dejah juge walopon pakai kamera aku Encik Gajah :P