Tuesday, May 05, 2009

nadxoxo Ketika Kecil Part 3

Last time dalam nadxoxo Ketika Kecil Part 2, aku telah menampilkan gambar-gambar ku sewaktu baru nak belajar berjalan.

Jadi kali ni ialah peringkat seterusnya iaitu sudah pandai berdiri dengan tegak, berjalan, berlari, dan even sembahyang dengan memakai berkopiah ;)


E eh angkat kaki seblah pun boleh tau!


Geget pensel pun dah pandai hehe


Tegak sungguh berdiri pastu muka cam takut-takut je :P


Nak cikit!! :P


Bersiap sedia nak semayang (gender confusion nih)


Alamak! Dah pakai kopiah dan dan hampar sejadah, skali lupe lak nak pakai sluar. Maluuuu~


Debabnyoooo..


nadxoxo ialah seorang yang ceria sejak kecil hihi :D