Tuesday, May 12, 2009

Hidung Berlari

Hidung berlari (running nose) dan sakit tekak, itu yang aku sedang alami sekarang.

Rasa takde mood sangat nak update blog dengan cerita balik kampung. Hajatnya nak post harini tapi sebab badan rasa tak selesa sebab temperature dalam rumah pun tinggi, pastu duk sob sob sebab hidung berlari dan sakit tekak, memang tak best rasanya.

Sebenarnya dari semalam lagi selesema ni. Bila makan ubat sebelum tido semalam, pagi hari ni mcm dh ok sikit. Tapi bila datang malam, selesema tu datang balik.

Baru je lepas makan ubat dan minum air suam seperti yang Kama-Chan suggest. Harap-harap esok leh gi keje.

Nanti dah rasa OK sikit, ku sambung cite balik kampung k!

Nak gi kesat idung jap..



:P