Friday, May 01, 2009

Cuti dan Wallpaper nadxoxo~

Selamat Hari Pekerja buat semua rakan-rakan yang sudah melangkah ke alam pekerjaan.

Selamat Bercuti buat rakan-rakan yang belum bekerja lagi :D

Apa korang buat harini? Aku bangun awal tau harini walaupun cuti :P (Padahal terjaga sebab Encik Gajah sms haha).

Harini aku mulakan dengan sembahyang Subuh, pastu load baju-baju bucuk ke dalam washing machine. Sementara menunggu ia siap, aku tidur lah dulu. Ngantokk!! Haha.

Pastu pukul 9 pagi Encik Gajah sms cakap dia dah bertolak dari Kerteh ke balik KL. Pastu dah tak tido dah. Terus gi jemur baju yang dibasuh tadi. Pastu mengadap PC untuk membalas lawatan kawan-kawan blogger sebab malam-malam internet slow T_T.

Amik masa selama 2 jam lebih untuk membuka dan memberi komen semua blog yang sudah meng-update-kan diri mereka.

Sambil-sambil tu aku kemas bilik sikit-sikit dan kemas beg baju skali sebab next weekend nak balik kampung. Semangat sikit haha :P


Itu dia bag Fido Dido dan kotak kasut untuk dihadiahkan kepada adikku ;)

Lepas tu, vacuum bilik sendiri. Pastu vacuum satu rumah. Haha. Puas ati rumah dan bersinar-sinar :P

OK lah nak mandi sambil cuci toilet pulak. Pas smayang Zohor dan makan, nak keluar pegi cuci kete pulak ;) Lepas tu nak jumpa Encik Gajah pulak hihi.

Tapi sebelum tu, nak jawab tag dulu :D
.
.
.
.
.
Kali ni ku dikehendaki mem-print-screen wallpaperku ;)

Nah tengok lah puas-puas. Korang dah penah tengok kan gambar dalam wallpaper ni kat entry ni? ;)




Kenapa aku suke wallpaper ni?

Sebenarnye takde lah favorite giler wallpaper ni. Main pilih je gambar mana yang ada.

Tapi gamba ni dipilih dari banyak-banyak yang lain ialah sebab warna dalam gambar ni cam cantek. Suke tengok langit biru kat belakang tu. Sebab waktu amik gamba ni ialah waktu tengahari ;) Pastu aku suka tudung tu ditiup angin cam dramatik2 gitu. Ahaks.

Tagged by Nadia Dania :)