Sunday, April 19, 2009

nadxoxo's Workstation


Sila klik kat gambar untuk view yang lebih besar dan membaca contengan :P

Inilah cubicle nadxoxo kat ofis. Maaf sedikit comot dan takdelah cantik mana pun takde ropol-ropol hehehe :P

Kedudukan cubicle ku ini ialah betul2 depan pintu masuk utama department ku itu. Masuk-masuk je pintu mesti nampak muka aku dulu haha.

Tapi aku bukan receptionist juga bukan orang kat kaunter pertanyaan walaupun slalu jadi tempat bertanya kalau org tak biasa datang kat department ni haha. Selain itu juga aku juga menjadi tukang bukak pintu untuk org yg bkn dari department ku -_-"

Aku ialah orang yang paling setia sebab sejak masuk department ni, tempat aku ialah kat cubicle ni saje, tak penah pindah-pindah cubicle lain. Hahah. Tapi orang lain pindah bukan atas keinginan sendiri pun. Cuma aku je lucky dan ada jodoh yang panjang ngan cubicle ni :P (Walaupun begitu aku tetap akan mengahwini Encik Gajah hehe)

Dulu-dulu masa prektikel kat Freescale pun cubicle aku depan pintu gak. Tak tau lah ape jodoh aku dengan pintu pulak haha.

Dahlah aku suke pakai headphone besar gedabak tu (masa prektikel pun pakai headphone sama dengan sekarang), mungkin ade orang salah anggap aku ialah telefonis walopon takde mic kat headphone tu -_-"

Itu saja cerita tentang cubicle ku kat ofis. Nak tengok workstation or cubicle korang pulak!! Boleh tak? :D

Edit:
P/S: Kalau tak keje lagi, boleh lah tunjuk di manakah kamu mem-blog~ :D