Wednesday, April 01, 2009

Moving On..

Semalam hari terakhir Razak keje kat kampeni kami tu. Jadi tengah hari semalam kami buat farewell party untuk Razak kat Naddos..eh Nando's Alamanda. Ramai giler yang join! Sungguh tidak ku sangka..


Cuba teka berapa meja semua skali dalam gambar ni? He he he..


Jemput makan dengan senyuman~


Eleh V malu-malu pulak..


The red-black team. Korang ingat nak pegi treasure hunt kah??


Maaf Razak, sblm ko pegi, aku kasi hadiah secucuk bekas garfu di muka mu. Ehhhh..apasal baju aku sama kaler ngan dinding?? Wargh!


Ika paksa aku bergambar bersama dinding. Korang nampak tak aku dalam gambar ni?? T_T


Oh kene buat muka ayu pulak. Ayu kah? Haha


Comel je muka blur Cik Su ^^


Kembar siam nih. X nampak persamaan atau melekat pun? Otak mereka sama. Weng dua-dua. Haha (Haaa...budak 2 orang ni lah yang stat panggil aku Bugsy! Suke hati korang je)


Sebelum berpisah, semua orang nak tangkap gambar ngan Razak. Tapi aku x letak semua lak kat sini. Kang hang pulak komputer korang tgk gambar kawan aku nih banyak-banyak. Haha


Semua buat muka!! Oit yang tengah tu menyibuk je


Jantan-jantan. Haha. Weh korang memang sengaja kasi Razak sorang je eh pakai menyerlah? Orang lain sume tone-down nih


Wanita-wanita manis :D


Dan akhir sekali, semua orang~~ (kecuali aku si kuning haha). Ehhh..baru aku prasan. Weh suka hati ko je Ab. Ni majlis perpisahan ko ke majlis perpisahan Razak??



Begitu lah majlis perpisahan untuk Razak. Tak ghupe majlis perpisahan sebab havoc giler. Kami bile berkumpul macam ni lah. Isk. Razak, jangan lupe kami di sini yer!! Ayat biasa --> All the best kat kampeni baru! Kalo dapat bonus hulur-hulur la..haha.

Bile plak turn aku nak move on ni? ;)