Saturday, April 18, 2009

Fun Friday

Harini kat ofis ada makan-makan kul 11 pagi tadi. Department aku memang rajin wat makan-makan sebab kami suka makan hehe.

Malas nak godek-godek kamera harini jadi tak banyak amik gamba. Jadi satu je gamba masa makan-makan letak kat blog ni :P


My fav photo masa makan-makan tu :D
Semua victims ni tak sedar aku ambik gambar ni haha


Pastu kami bermain-main. Main apa? Main amik-amik gamba. Mestilah orang lain yang amik gamba, bukan aku. Haha. Aku posing je :P


Paksa Iqa naik atas meja utk amik gamba ni


Gamba ni pun haha


Yang ni mcm cover album. Perasanngggggg :P


Aku tiru gaya Iqa haha


With Cik Emi :)


Pastu kami gi karok kat Alamanda seramai 7 orang. Cik Siti takde sebab dia gi Pedas sebab gi amik adik dia. Kakak yang baik :)


Gamba feveret aku masa karok tadi
Semangat giler duorang nih nyanyi haha


Pastu balik ofis balik, ada meeting ngan orang India. Dah abis meeting, kemas-kemas barang, balik umah. Sampai umah ketika azan Maghrib berkumandang~

Sekian saja laporan untuk hari Jumaatku.

Oh, gambar Cik Siti takde dalam entri ni lah. Kene masukkan gak nih. Baik kan nadxoxo? :P


Tada!! Inilah pekerja yang rajen, perempuan yang pemalu, kakak yang baik hati, dan gadis yang tak pegi karok. Calon isteri yang perfect. Heh heh heh :P



Jumaat saya sungguh seronok! Bagaimana pula dengan anda? :)