Sunday, April 05, 2009

Badan sakit sana sini, kenapa ye?

Penatnye harini.

Tengahari pegi Rawang, bawak mak Encik Gajah gi lawat adik bongsu Encik Gajah kat asrama. Sepanjang perjalanan pergi dan balik, hujan. Tumpuan masa drive kene kasi lebih sket dari biasa.

Balik dari Rawang, smpi rumah kul 6 lebih. Tak sempat nak rest, kul 8 lebih kuar balik nak anta adik Encik Gajah yg no. 3 lak kat Bandar Tun Razak. Hujan jugak on the way pergi. On the way balik je hujan dah benti. Sampai umah kat kul 10 malam.

Harini hujan je sepanjang hari kan? Alhamdulillah, rahmat Allah.

Jum tido kawan-kawan. Sejuk2 bes tdo. Hehe. Esok nak kerja dah. Isnin datang lagi!!

Tapi sebelum tu silalah jamu mata dulu (supaya ngantuk hehe) tengok gamba-gamba yang kuambil sebulan lepas kat kedai osmet ku yang menjual barang-barang menjahit di PKNS Bangi :D














OK. Dah selesai tengok? Jom lompat ke katil!! :D