Monday, March 09, 2009

nadxoxo Ketika Kecil Part 1

Nak tengok tak rupaku sewaktu kecil? :P

Kali ni nak cerita pasal zaman 'muda-muda' dulu. Nampak tak tajuk ada part 1? Hehe. Kali ni nak cerita masa ku baby iaitu sewaktu aku tak boleh jalan lagi.




4-month-old nadxoxo
December 1985


Sori, dalam simpanan ku, yang dah scan, yang ini 2 je gambarku masa ku belum boleh jalan lagi iaitu umur 4 bulan. Amacam? Bulat dari segala segi kan? Dari kepala, tangan, kaki sume bulat! Haha.

Gambar ni memang sengaja tak di edit untuk mengekalkan ke-nostalgia-an gambar tersebut :P

Gambar-gambar ni diambil di rumah nenekku dari sebelah Ummi ku. Sebab masa tu Ummi, Abah, dan anak pertama mereka ini iaitu aku tinggal bersama Nenek. Al-maklum lah, baru nak mula hidup baru orang kata. Hehe.

Okay tu saje kali ni. Akan bersambung di part ke 2, nak tunjuk gambar-gambar masa ku dah boleh jalan pulak :)




P/S: Sebab ku sgt sukakan baby, ku slalu bayangkan alangkah seronoknya dapat kembali ke zaman silam dan bermain-main dengan diriku sendiri yang masih baby :D Bajet macam Hiro Nakamura dalam Heroes lak. Hihi.