Wednesday, March 11, 2009

Nadxoxo dan Buku


Inilah 2 novel omputih pertama aku

Last week aku bawak buku yang ijau Missing You by Meg Cabot tu ke ofis, mana tau bosan-bosan (mmg selalu bosan pun) boleh baca, kan. Jadinya aku letak atas meja aku je masa aku tengah surf internet (sebab bosan jugak nih). Then a friend of mine datang and tengok buku tu. Dia kata,

"Sape bagi kat Nad ni?"

Aku kata,

"Nad kasi kat diri sendiri.."

Lebih kurang macam tu lah.

Harini pulak, aku bawak gi ofis buku yang pink tu A Place Called Here by Cecelia Ahern. Kawan yang lain datang and tengok buku tu. Dia kata,

"Siapa punya nih Nad?"

Aku,

tak terkata.

Diorang memang tak bajet aku beli novel omputih agaknye and muka aku tak menunjukkan ciri-ciri yang aku baca novel omputih. Haha.

Aku ni memang malas membaca pun sbenanye. Kasi la semangat sikit aku nak rajin membaca dengan niat mahu improve english aku. Isk isk.

Takpe, ini baru sahaja permulaan. Nanti aku tambah koleksi lagi tau! Haha.