Saturday, March 07, 2009

Hatima Husna turns 18 today!


Happy birthday to my sister, Hatima Husna who turns 18 today!


Sedikit sebanyak tentang adikku ni:

1. Anak ke-3.
2. Paling garang dalam adik beradik. Kadang aku pun kecut.
3. Mempunyai asthma paling teruk. Masa kecik kurus kering. Sejak masuk sekolah menengah baru OK, pastu dah tak kurus kering lagi. Sikit lagi nak sama tinggi dengan aku. Badan pun lebih kurang je except dia kurus sikitttt je dari aku haha :P
4. Banyak feature muka dia macam aku. Ramai orang cakap muka kami serupa. Tapi dia lebih cun wakaka (kasi can, harini kan birthday dia)
5. Ada kawan aku pernah tertukar aku dan dia. Haha.




Pesanan untuk adikku:

Sila dapat result yang baik 12 haribulan ni ye cik adik!