Thursday, January 08, 2009

Sigh~

Nak cerita apa yang berlaku hari ini, semalam, dan esok serta lusa.

1. Semalam Founder and Chairman of our company resigned. Sekarang ni company kami menjadi gelemer jap sebab banyak berita pasal company kami di akhbar internasional (bahagian business lah) *sigh*

2. Esok malam Emi akan bertolak ke Hyderabad, India untuk 3 bulan. Sedihnya..nanti sure bosan kat ofis :'( *sigh*

3. Lusa Siti pulak akan bertolak Bangalore, India untuk 3 bulan jugak. Lagi lah kurang kemeriahan geng kami di ofis *sigh* (Edit: Yeay! Mereka tak jadi pergi! Kan our company dlm dilema sekarang..huhu)

4. Esok pas kerja kena teman emak Encik Gajah ke Shah Alam untuk tolong buat persiapan majlis perkahwinan adiknya pada hari Sabtu keesokannya. Malamnya tido kat sana. Sabtu the whole day kene ada kat sana jugak untuk tolong menolong masa majlis. Tak dapat hantar Emi ke airport *sigh*

5. Hari ni kecoh-kecoh kat ofis pasal chairman resign, duk pikir-pikir nak tukar kerja ke tak. Duk pikir pasal esok dan lusa punya hal *sigh*