Wednesday, January 21, 2009

MRSM-YT Besut

Wah, laju je korang ni bab teka meneka ni ek. Hehe. Tahniah kepada Cik Areknee dan Encik Ainul Hafiz kerana meneka dengan tepat. Gomen-ne (sorry), takde hadiah, cuma ucapan tahniah utk kamu2 saja :)

Buat Cik Puan Ah yang menjawab dengan sipi2 sebab tak sure, separa tahniah diucapkan. Kekekeke..

Kepada nadia-ady, en_me, [re-arrange], dan Noli: takpe, jangan berputus asa, lain kali cuba lagi k! Hehe. en_me, orang jawab betul pun takde hadiah daa.. Inikan pula kalau salah ;)

Dan akhir sekali untuk Cik Dada, anda semestinya lah betul sebab saya di sebelah anda saja dalam gambar tu. Haha. Rindu kan zaman-zaman roll call pagi2 oleh Cikgu yang garang untuk memastikan "100% 8A PMR MRSM-YT Besut". (Cikgu ape ek? dah luper..huhu)

And Cik Dada, tolong isikan tempat **** dan betulkan yang mana salah
dalam gambar ni leh? Haha. Tak sangka, dah ramai muka-muka yang aku kurang ingat atau tak ingat terus. Sorry ye kengkawan :'(



Barisan atas dari kiri: Nor Naemah, Ainatul Mardiah, Nor Dilla, E, Shahida Sulaiman, Nurul Nadiah
Tengah dari kiri: ****, Nurul Hafidah, Siti Fatimah Adliah, Shahadatul Hayati, Mc Ye, Farhana, Siti, ****
Bawah dari kiri: Ikhwan Fariz, Wan, Mohd Bakhtiar, ****, Mohd Fadhli, Alif Syazwan, ****




Haha. Ni je yang kuingat :P Rupa-rupanya aku pun memory lost jugak. Dah jangkit ngan Encik Gajah :P