Saturday, November 08, 2008

Soalan

1.Apakah benda yang paling penting dalam hidup kamu?

Benda? Hmmm..

#1 Rumah sebagai tempat tinggal


#2 Kereta untuk senang bergerak ke sana ke mari


#3 Uwang untuk membayar sewa rumah dan mengisi petrol kereta
#4 Pakaian untuk dipakai, menahan dari kesejukan dan kepanasan
#5 Makanan untuk dimakan sebagai menambah tenaga

2. Apakah benda terakhir yang anda beli dengan wang sendiri?

# RM49 cardigan at wardroberehab.blogspot.com



3. Dimanakah tempat impian perkahwinan anda?

# Pantai, macam indah je. Sebab ku memang suka kan pantai :)

4. Berapa lama anda rasa hubungan anda akan berkekalan?

Rasa? Hmmm..

# Selagi kami saling mencintai satu sama lain
# Selagi dia tahan dengan perangai burukku
# Selagi aku tahan dengan perangai buruk dia
# Selagi Allah mahu jodoh kami kekal, insyaAllah kekal lah :)

5. Adakah anda sedang di lamun cinta?

# Saya sedang menaip

6. Dimanakah restoran terakhir anda makan malam?

# A&W Alamanda (aku rasa ramai yang dah lupakan A&W la)

7. Namakan buku terakhir yang anda beli?

# Buku final sem kat UTP

8. Apakah nama penuh anda?

# Nurul Nadiah ibn Salina

9. Anda lebih senang dengan mak atau ayah?

# Mak, ayah, bakal mak dan bapak mentua

10. Namakan seseorang yang anda ingin jumpa untuk pertama kalinya dalam hidup anda?

# Mak yang melahirkan saya?

11. Christina atau Britney?

# Kedua-duanya. Suara Christina ade power, lagu-lagu Britney sedap didengar dan selalu meletup.

12. Adakah anda mencuci pakaian anda sendiri?

# TIDAK. Mesin basuh yang basuhkan. Saya load pakaian ke dalam mesin basuh je.

13. Tempat yang paling seronok anda mahu pegi?

#1 Tempat yang ada semua orang yang saya sayangi
#2 Tempat di mana ada kanak-kanak dan bayi-bayi

14. Pelukan atau ciuman?

# Dua-dua comel

15. Butirkan 5 perkara tentang orang yang tag anda

Pada saya, Cik Iqa ialah seorang yang..

#1 menguasai suasana
#2 sangat suka berkawan
#3 selalu bersemangat
#4 gila menari dan bowling
#5 mempunyai bf yang pandai berkata-kata manis

16. 8 perkara yang amat saya gilai

#1 Bayi dan kanak-kanak
#2 Lagu dan menyanyi
#3 Berada di depan komputer (surfing, main game, tengok anime)
#4 Drive laju-laju
#5 Shopping tapi alangkah baiknya jika shopping tidak memerlukan duit dan window shopping
#6 Berangan
#7 Perli dengan tujuan bergurau, buat lawak
#8 Buat mimik muka

......semua ni nak kene tunjuk bukti ke?

17. 8 buah buku yang paling terbaru di baca

# Setahun yang lepas, iaitu semua buku teks di sem akhir di universiti. Tak pasti cukup ke tak 8

18. 9 lagu yang boleh saya dengar berulang kali

#1 Stay by Estrella
#2 Untitled by Maliq & d' Essentials
#3 Ayat-ayat Cinta by Rossa
#4 Tercipta Untukku by Ungu
#5 Puisi Cahaya Bulan by Nicholas Saputra ft. Eross & Okta
#6 semua lagu-lagu yang mengingatkan aku pada zaman prektikel kat Freescale tahun 2006

19. 8 perkara saya pelajari tahun lalu

# Err. Too many to list them down

20. Mangsa tag seterusnya

# Tak mau tag orang, nak jawab je